Wie is Verzekering Vergelijk

Autoverzekering Vergelijken is een vergelijkingssite waar gebruikers eenvoudig hun eigen autoverzekering kunnen berekenen om een inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en de verschillende premies. Vergelijk en bespaar gemiddeld E 200,- per jaar aan premie. Ga nu uw autoverzekering vergelijken en vind de beste auto verzekering en vraag gratis offertes aan. Zo kunt u goed vergelijken en bent u verzekerd van de beste keus voor uw eigen situatie. Ook kunt u bijvoorbeeld een ongevallenverzekering, schade inzittendeverzekering of een rechtsbijstandsverzekering bijsluiten. Na afsluiten ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van Verzekering Vergelijken en tevens een voorlopige dekking van uw autoverzekering en dit 24 uur per dag.

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden van onze autoverzekeringen of motorverzekering, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Hieronder nog een handige link voor wegenbelasting berekenen:
http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/motorrijtuigenbelasting/

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel 0512 - 305 987
of stuur ons een e-mail.


De voordelen op een rij


Veilig en vertrouwd

Kwaliteit staat bij Verzekering Vergelijken hoog in het vaandel. Daarom zijn wij aangesloten bij diverse organisaties welke de kwaliteit van Verzekering Vergelijken waarborgen.

Verzekering Vergelijken is aangesloten bij:

kifid ffp rpa

Verzekeringsmaatschappijen:

Aegon, Allianz, ASR, Avero, Bovemij, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Klaverblad, London Verzekeringen, Nationale Nederlanden, Reaal en Unigarant.


Meer informatie