Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij ( automatisch ) de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door gewenste verzekering via bij de verzekeraar van uw keuze afsluiten, dat kan via onze website. Er is hier sprake van execution only. Dat betekend voor u dat wij u niet hebben geadviseerd waardoor we niet hebben gecheckt of dit product optimaal bij u past. Schades kunt u online aan ons doorgeven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze dienstenwijzer.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Wij vergelijken niet alle verzekeringen van alle verzekeraars simpelweg omdat niet alle verzekeraars in de vergelijking willen staan. Wij vergelijken alleen de verzekeringen van de verzekeraars waar wij produktinformatie van hebben en zijn dus op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Voor een volledige lijst van de verzekeraars en produkten verwijzen wij u naar de bijlage.

Hoe verdienen wij aan het vergelijken van verzekeringen ?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een verzekering worden wij daar niet door betaald door de verzekeraar. Wij ontvangen pas een vergoeding als u de verzekering ook daadwerkelijk afsluit. In onze dienstenwijzer vind u meer informatie klik hier voor onze dienstenwijzer.