Dienstenwijzer

 Na vergelijking staat u op het punt uw verzekering online af te sluiten of een offerte aan te vragen. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw verzekeringen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Informatie over onze dienstenwijzer

Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Statutaire naam

EZA Verzekeringen B.V.

Handelsnaam

Autoverzekering.frl is een handelsnaam van EZA Verzekeringen B.V.

Naam en adres

Autoverzekering.frl
Postbus 155
9200 AD Drachten

Autoverzekering.frl is geregistreerd bij:

 • Autoriteit Financiële Markten, AFM vergunning: 12015562
 • Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 08148016
 • Aansluitnummer Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening: 300.010543
 • Erkenningsregeling RPA
 • Federatie van Financial Planners

Aard van dienstverlening

Autoverzekering.frl heeft de vergunning om te bemiddelen in:

 • Schadeverzekeringen

U kunt bij ons schadeverzekeringen vergelijken en afsluiten. De schadeverzekeringen die wij aanbieden zijn: auto- , bromfiets-, scooter-, motor-, boot, rechtsbijstand-, reis-, caravan-, fiets- en inboedelverzekering. Voor de meeste verzekeringen treden wij op als intermediair en verzorgen wij de polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen, wijzigingen en schademeldingen.

 • Levensverzekeringen

Uitvaartverzekeringen kunt u bij ons vergelijken en direct afsluiten. Voor deze verzekeringen treden wij op als intermediair en verzorgen wij de offerte en polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen en wijzigingen.

Daarnaast in:

 • Hypothecair krediet
 • Consumptief krediet
 • Elektronisch geld
 • Spaarrekeningen en
 • Betaalrekeningen

Volledig onafhankelijk

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Uitgebreide vergelijking van producten van aanbieders en online afsluiten

Op www.autoverzekering.frl kunnen consumenten premies en voorwaarden van verzekeringen en maatschappijen online vergelijken. Door middel van onze premie- en productvergelijking kunnen consumenten op basis van criteria die ze zelf belangrijk vinden online offertes aanvragen en/of verzekeringen afsluiten.

Wij laten in onze vergelijkingen niet alleen de verzekeringen van een aantal specifieke verzekeraars zien, maar streven ernaar om een zo compleet mogelijk overzicht te geven.

Geen advies maar excution only

Als u een vergelijking maakt van onze schade-, en levensverzekeringen, dan kunt u de uitkomst van de vergelijking niet opvatten als een persoonlijk advies. Daarvoor zijn meer gegevens van u nodig.

Op onze website kun u binnen enkele minuten een online offerte samenstellen. Deze online offertes vallen voor schadeverzekeringen en uitvaartverzekeringen wettelijk onder de noemer “geen voorafgaand advies”. Wilt u maatwerk advies, specifiek voor uw persoonlijk situatie, dan kunt u het beste een onafhankelijk adviseur zoeken.

Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

“Niet tevreden” garantie

Autoverzekering.frl helpt u met het kiezen van de juiste verzekeringen. Na het afsluiten van de verzekering wordt de polis voor u opgemaakt en krijgt u de polisstukken toegestuurd. Vanaf het moment dat u de polis thuis ontvangt, heeft u 14 dagen polisbedenktijd voor schadeverzekeringen en 30 dagen polisbedenktijd voor levensverzekeringen. Gedurende deze bedenktijd heeft u het recht om de verzekering zonder kosten en zonder opgaaf van redenen schriftelijk op te zeggen.

U dient de verzekering op te zeggen door middel van een schriftelijk verzoek hiertoe, voorzien van de originele polisstukken.

Wijze van belonen

Autoverzekering.frl  rekent geen kosten voor het vergelijken. Wij zetten graag voor u alle producten per productgroep op een rij. Autoverzekering.frl  ontvangt een vergoeding per afgesloten polis, dit is in de vorm van provisie. De provisie bedraagt een percentage van de premies exclusief de assurantiebelasting en dit variëert van 15-22,5%.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. In ieder geval ontvangt u van ons binnen 10 dagen bericht.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Tot slot

Wij zijn u graag van dienst en dragen zorg voor een snelle afhandeling van uw aanvragen.